| Ustensile pentru rolle fondate,gum pasta,martzipan | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Administrator administrator
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 43 Location : USA warning : Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Ustensile pentru rolle fondate,gum pasta,martzipan Mier Apr 23, 2008 7:08 am | |
| mi-am cuparat o sumedenie de lucruri pentru decorat floricele aici vedeti toate ustensilele doua carti fan cu fondate si decoratii...de care sint indragostita pentru separarea culorilor. diferite forme. pisticurele poate imi spune cineva la ce se foloseste asa ceva? sau asta ceva forme de floricele,frunze,inimioare... toate la gramada chestiile astea pe care se aseaza florile,frunzele la uscat facaletu mititel pentru intins fondatu si citeva bete
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mier Apr 23, 2008 7:22 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 43 Location : USA warning : Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Ustensile pentru rolle fondate,gum pasta,martzipan Mier Apr 23, 2008 7:09 am | |
| pensule pentru colorat fondatu. o cutie pentru studenti incepatori in care se afla mai multe lucruri frumoase mi-am luat un pachet de gum paste chestie pentru intins fondatu. forme de tot felu+carte cu decoratii. fondate tava simpatica Micki am facut azi lacrimioare, margarete si doi trandafiri. Sint incepatoare...am o scuza asa arata lacramioara pe sirma margarete. trandafiri hai sa va arat ce imagini contin cartile mele. ( GRAROFITE) CARTEA 2.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mier Apr 23, 2008 7:21 am, editata de 2 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Ustensile pentru rolle fondate,gum pasta,martzipan Mier Apr 23, 2008 7:10 am | |
| inca 3 carti pentru copii si chestia asta tare ma intereseaza sa stiu pentru ce este. aici masa de lucru si floricelele mele....siiiiiiiiiii gata!!!
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mier Apr 23, 2008 7:24 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Ustensile pentru rolle fondate,gum pasta,martzipan Mier Apr 23, 2008 7:14 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ustensile pentru rolle fondate,gum pasta,martzipan Mier Apr 23, 2008 7:17 am | |
| acum sa va arat si ce-am facut cu ustensilele mele un trandafir din jeleuri trandafiri..............am o scuza ca sint incepatoare iata tortu. al meu. | |
|
| |
perla incepator
Numarul mesajelor : 4 warning : Data de inscriere : 16/07/2008
| Subiect: Re: Ustensile pentru rolle fondate,gum pasta,martzipan Joi Iul 17, 2008 1:13 am | |
| Paradis chestia aceea rotunda cu sfoara pe margine e pentru amidon .Pui in ea amidonul si pudrezi masa .Iar tablita galbena ,ca asta e si vezi ca are si suporturile acelea albe care sint piciorutele ,te ajuta sa iti formezi mina la decorurile cu battarcream .Dar vreau sati mai spun ca cine nu siar dori o asa achizitie,te invidiez ,la modul placut. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ustensile pentru rolle fondate,gum pasta,martzipan Joi Iul 17, 2008 5:25 am | |
| - perla a scris:
- Paradis chestia aceea rotunda cu sfoara pe margine e pentru amidon .Pui in ea amidonul si pudrezi masa .Iar tablita galbena ,ca asta e si vezi ca are si suporturile acelea albe care sint piciorutele ,te ajuta sa iti formezi mina la decorurile cu battarcream .Dar vreau sati mai spun ca cine nu siar dori o asa achizitie,te invidiez ,la modul placut.
Mersi frumos PERLA..ce-mi place nicknamul tau Mersi de info...le-am aranjat in dulapior,si de acolo le admin frumusel,ca n-am nici un timp sa mai prestez floricele,si alte minunati...poate cind voi mai inbatrini putintel. te pup . | |
|
| |
perla incepator
Numarul mesajelor : 4 warning : Data de inscriere : 16/07/2008
| Subiect: Re: Ustensile pentru rolle fondate,gum pasta,martzipan Joi Iul 17, 2008 9:53 pm | |
| nici eu nu prea am timp ca lucrez stau si la casa si tot timpul e multa treaba dar rar ma prinde miezul noptii in pat .nu ma culc pina nu mai invat ceva nou ,,ce mai sint bolnava recunosc " am facut o pasiune din asta si ata timp cit sotul ma intelege e bine | |
|
| |
| Subiect: Re: Ustensile pentru rolle fondate,gum pasta,martzipan Dum Iul 20, 2008 12:20 am | |
| Ce ne potrivim. asa sint si eu ,dar cu timpul asta stau cam prost. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ustensile pentru rolle fondate,gum pasta,martzipan | |
| |
|
| |
| Ustensile pentru rolle fondate,gum pasta,martzipan | |
|